Actualitate

 • PREA MULT TIMP ÎN FAŢA CALCULATORULUI, NEGLIJENŢĂ PARENTALĂ
  Daca iti vei lasa copilul mai mult de patru ore in fata tabletei sau a calculatorului, vei putea fi amendat pentru neglijenta. Masura apare in noua strategie a Guvernului privind protectia copilului, iar scopul este de a limita accesul copiilor la calculator.
 • KANGOO JUMPS, SPORT-MINUNE LA CERNAVODĂ
  Cel mai nou si mai in voga sport, Kangoo Jumps, a devenit o forma de miscare foarte popularasi pentru femeile din Cernavoda. Rezultatele de la sala demonstreaza ca acest sport este foarte bun pentru persoanele care vor sa slabeasca. Iar daca antrenamentele pe ghete kangoo jump se practica in paralel cu ore de pilates,acestea pot fi chiar uimitoare.
 • CREŞTINII AU SĂRBĂTORIT ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI
  La 40 zile dupa Craciun, pe 2 februarie, crestinii ortodocsi si catolici sarbatoresc Intampinarea Domnului. Aceasta simbolizeaza Intampinarea pruncului Iisus la templu, la 40 de zile de la nastere.
 • AL TREILEA TEHNICIAN DIN ACEST SEZON, LA FARUL
  Jucatorii Farul Constanta au intrat, de astazi, in cantonament, la stadion. Conducerea gruparii de la malul marii l-a numit in functia de antrenor principal pe Marian Dinu, fost jucator emblematic al Farului si secundul de cursa lunga al lui Petre Grigoras.
 • DE LA ANUL, LOCUINŢE PENTRU PERSOANELE DEFAVORIZATE DIN MEDGIDIA
  Veste buna pentru chiriasii din blocurile GIC, 3 Tineret si 9 Tineret din Medgidia. Anul viitor, demareaza lucrarile la campusul social din strada Dezrobirii.Sase imobile, cu regim de inaltime P+2E, cu cate 24-28 de locuinte fiecare, vor fi puse la dispozitia persoanele care locuiesc in blocurile mai sus amintite.
 • MEDGIDIENII NU VOR SĂ CUMPERE LOCUINŢELE A.N.L.
 • LICEENELE DIN MEDGIDIA, PREVENITE DESPRE TRAFICUL DE PERSOANE
  Astazi, la Casa de CulturaI.N.Roman din municipiul Medgidia a avut loc evaluarea proiectului „Deschide ochii! Traficul de persoane exista“, demarat in cele patru licee din oras.Scopul acestei campanii este cresterea capacitatii de auto-protectie, in ceea cepriveste riscurile de victimizare prin traficul de persoane, in randul tinerelor.
 • MEDGIDIA SE LAUDĂ CU CEL MAI MARE BUGET
  Primaria Municipiului Medgidia beneficiaza, in acest an, de cel mai mare buget pe care l-a avut din 2012 pana in prezent. 1.000 de miliarde de lei vechi vor fi cheltuiti in 2015 de catre Municipalitate, mare parte din buget fiind datorat absortiei de fonduri europene.
 • LA CERNAVODĂ, CERCUL DE PICTURĂ ŞI-A RELUAT ACTIVITATEA
  Cercul de pictura din Cernavoda si-a reluat activitatea. Copiii pasionati de arta plastica care doresc sa-si dezvolte calitatile native, au inceput, deja, sa frecventeze orele de desen. Sub atenta supraveghere a unui pictor, micutii din Cernavoda isi expun, astfel, viziunile despre lume prin intermediul culorilor.
 • BENEFICII PENTRU NAVELE DE MARE CAPACITATE
  Astazi, in Portul Constanta, a avut loc receptia lucrarilor de extindere spre sud a danei de gabare. Proiectul a constat in realizarea unui cheu in lungime de 171 de metri, in vederea eficientizarii activitatii portuare desfasurate in zona.
 • CURSURI DE TEATRU PENTRU MEDGIDIENI
  Primaria Municipiului Medgidia, prin Casa de Cultura IN Roman, organizeaza selectie pentru cursuri de actorie. Copii, tineri si adulti cu varste cuprinse intre 12 si 65 de ani, pasionati de arta teatrala, sunt asteptati sa se inscrie la sediul bibliotecii.
 • ADOLESCENTĂ REBELĂ, DISPĂRUTĂ DE ACASĂ
  Politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Constanta au fost sesizati cu privire la disparitia unei minore, in varsta de 14 ani, din satul Agigea, judetul Constanta. La data de 20 ianuarie, aceasta a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.
 • Tecău, în semifinalele Australian Open
  Horia Tecau va juca pentru a doua oara in semifinalele turneului de dublu de la Melbourne, dupa ce l-a eliminat pe fostul sau partener de la juniori, Florin Mergea. Favoriti 6 ai turneului australian, Tecau si Jean Julien Rojer au prima sansa in semifinala de maine dimineata, cu italienii Simone Bolelli si Fabio Fognini, marea surpriza de pe tabloul de dublu.
 • MÂINE, ŞEDINŢĂ DE CONSILIU LOCAL LA MEDGIDIA
  Maine, incepand cu ora 17.00, Consiliul Local Municipal a fost convocat in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi sunt inscrise douasprezece proiecte de hotarare.
 • NU TREMUR LA CUTREMUR!
  La inceputul acestei saptamani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a lansat o campanie de prevenţie „Nu tremur la cutremur“. Specialistii doresc constientizarea de catre populatie a riscurilor pe care le implica un seism puternic si ce reguli trebuie sa respecte intr-o astfel de situatie, in asa fel incat sa-si sporeasca sansele de supravietuire.

 

30 Ianuarie

Dezamagire uriasa pentru Horia Tecău care, ieri dimineata, a ratat calificarea in finala Australian Open. Alaturi de Jean Julien Rojer, constanteanul nu a reusit sa treaca de un cuplu italian limitat, dar care a compensat diferenta de valoare printr-o ambitie iesita din comun.

30 Ianuarie

Ieri, 29 ianuarie, incepand cu ora 17.00, s-a desfasurat prima sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Medgidia din acest an. Pe ordinea de zi au fost incluse noua proiecte de hotarare, toate fiind aprobate in cadrul intalnirii.

30 Ianuarie

Astazi, 30 ianuarie, Biserica Ortodoxa i-a praznuit pe Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Astfel, toti cei care poarta aceste nume isi pot serba onomastica.

30 Ianuarie

Judecatorii constanteni au dispus arestarea pentru 30 de zile a tanarului care si-a injunghiat prietenul si, apoi, s-a aruncat de la etajul I al unui imobil. La externarea din spital, acesta a fost ridicat de catre oamenii legii si retinut pentru 24 de ore.

30 Ianuarie

De astazi, elevii au intrat, pentru o saptamana, in vacanta intersemestriala. Potrivit structurii anului scolar 2014-2015, copiii se intorc la ore pe 9 februarie 2015. Pentru al doilea an, elevii claselor a VIII-a, a XI-a si a XII-a vor sustine, in semestrul urmator, simulari ale examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat.

30 ianuarie

Astazi, Scoala Gimnaziala „Lucian Grigorescu” din municipiul Medgidia a imbracat haine de sarbatoare. Unitatea de invatamant a aniversat 21de ani de cand poarta numele pictorului postimpresionist si 121 de ani de la nasterea acestuia.

28 IANUARIE 2015

Astazi, in Portul Constanta,a avut loc receptia lucrarilor de extindere spre sud a danei de gabare. Proiectul a constat in realizarea unui cheu in lungime de 171 de metri, in vederea eficientizarii activitatii portuare desfasurate in zona.

28 IANUARIE 2015

Politistii din cadrul Sectiei 1 PolitieRurala Constanta au fostsesizati cu privire la disparitia unei minore, in varsta de 14 ani, din satul Agigea, judetul Constanta. La data de 20 ianuarie,aceasta a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenitpana in prezent.

28 IANUARIE 2015

Primaria Municipiului Medgidia, prin Casa de Cultura IN Roman, organizeaza selectie pentru cursuri de actorie. Copii, tineri si adulti cu varste cuprinse intre 12 si 65 de ani, pasionati de arta teatrala, sunt asteptati sa se inscrie la sediul bibliotecii.

28 IANUARIE 2015

3.Maine, incepand cu ora 17.00,Consiliul Local Municipal a fost convocat in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi sunt inscrise douasprezece proiecte de hotarare

28 IANUARIE 2015

La inceputul acestei saptamani, Inspectoratul pentruSituaţii de Urgenţă a lansat o campanie de prevenţie „Nu tremur la cutremur“.Specialistii doresc constientizarea de catre populatie a riscurilor pe care le implica un seism puternic si ce reguli trebuie sa respecte intr-o astfel de situatie, in asa fel incat sa-si sporeasca sansele de supravietuire.

28 IANUARIE 2015

Horia Tecau va juca pentru a doua oara in semifinalele turneului de dublu de la Melbourne, dupa ce l-a eliminat pe fostul sau partener de la juniori, Florin Mergea. Favoriti 6 ai turneului australian, Tecau si Jean Julien Rojer au prima sansa in semifinala de maine dimineata, cu italienii Simone Bolelli si Fabio Fognini, marea surpriza de pe tabloul de dublu.

27 IANUARIE 2015

Duminica, 25 ianuarie, la Sala de Sport Dan Spataru din Medgidia a avut loc finala judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la handbal masculin intre licee. In competitie, Medgidia a fost reprezentata de catre echipa de handbal a Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu si a Liceului Teoretic Nicolae Balcescu.

MEDIA TV este un post de televiziune care doreşte să prezinte, obiectiv, telespectatorilor evenimente de maximă însemnătate şi cei mai importanţi oameni.

Echipa este experimentată, dinamică şi mereu gata să aducă în casele celor care ne urmăresc cele mai relevante informaţii ale momentului, bazându-se pe adevăr şi profesionalism. O echipă care acţionează pentru ca telespectatorii să ştie mereu ce se întâmplă, atunci când se întâmplă.

MEDIA TV oferă emisiuni informative, spirituale, de lifestyle și sănătate, de divertisment, emisiuni culturale, sociale, educative, sportive, talk-show-uri politice și documentare.
Astfel, începând cu ora 20.00, telespectatorii pot urmări, în fiecare seară, Jurnalul Media TV, Ştiaţi că… și Cartea serii, şi emisiunile Trup şi suflet (luni), Oraşul tău (marţi), Audienţa TV (miercuri), Atenţie la educaţie (joi), Caleidoscop (vineri), Quo Vadis (duminică), ce aduc în prim-plan proiecte sau probleme din judeţul nostru, din diferite domenii, şi care sunt dezbătute alături de invitaţii noştri.